Mijn eerste BDSM contacten bij mijn kinky date

Ik ben een man die is opgevoed met het idee dat seks vooral lief en romantisch moet zijn. Mijn ouders waren erg open over seks en vooral mijn moeder heeft er altijd op gehamerd dat als ik met een meisje naar bed ging, ik lief voor haar moest zijn. Toen ik de term SM eens liet vallen maakte mijn moeder me onomwonden duidelijk dat dat niks met seks te maken had. SM en BDSM was voor rare mensen die drugs gebruikten. Het was, ondanks mijn vrijdenkende ouders, geen onderwerp waar we het uitgebreid over moesten hebben volgens mijn moeder. Ik groeide op, kreeg mijn eerste meisje en deed wat mijn moeder me had geleerd: ik was lief voor haar toen we met elkaar naar bed gingen. Van SM was geen sprake.

Nieuwsgierig naar BDSM

Naarmate ik ouder werd, werd ik nieuwsgierig naar BDSM en SM. Als er zo veel mensen zijn die het doen, dan moet het toch wel kinky zijn. Ik bezocht seksshops op het internet en bekeek de artikelen die zij verkochten voor SM en BDSM. Handboeien, tape en touw, zelfs een heuse seksschommel die je aan het plafond kon bevestigen. Complete sets met artikelen voor een kinky BDSM date. Het begon me te intrigeren en ik raakte er opgewonden van. Ik zocht op het internet naar pornofilmpjes met BDSM en bekeek ze. Het wond me zo op dat ik me erbij aftrok en ervan klaarkwam. Ik wilde dit ook, maar waar moest ik naartoe voor een kinky BDSM contact?

BDSM dating

Ik ontdekte dat er speciale datingsites zijn voor SM en BDSM. Ik maakte op één daarvan een account aan en bekeek de profielen van de dames die daar ook lid waren. Ik vond een lekkere meid die me wel aansprak. Met bonzend hart stuurde ik haar een berichtje waarin ik haar vroeg of ze zin had in een kinky BDSM date met mij. Toen begon het wachten. Ik stuurde het bericht aan het eind van de ochtend en de uren daarna kwam er geen reactie.  Maar toen ik ’s avonds rond een uur of 8 nog eens controleerde of er een bericht was, was het raak. Ze had mijn bericht beantwoord. KinkyTina, zoals haar nickname luidde schreef dat ze de hele dag had gewerkt en nu pas tijd had om te reageren. Maar ze zag mij ook wel zitten, en dat ik nog geen ervaring had met BDSM vond ze helemaal geen probleem.

Een spannende chat met KinkyTina

Wat volgde was een spannende chat met KinkyTina. Ze vertelde me dat ze al heel lang aan BDSM doet en het nog steeds heel spannend en opwindend vindt. Ze had geen relatie, vertelde ze. Haar ex-vriend was verliefd geworden op een ander en had haar laten zitten. Met hem deed ze ook aan BDSM en omdat ze het miste had ze zich ingeschreven op de datingsite voor BDSM contacten. Ze had daar inmiddels wat dates gehad, en daar genoot ze van. Ik wil jou ook graag laten genieten, schreef ze. Als je al zo lang fantaseert over een kinky BDSM date dan wordt het tijd om het eens in het echt te ervaren. Dat was ik met haar eens. We maakten een afspraak voor de volgende dag waar ik enorm naar uitkeek.

Mijn eerste BDSM date

KinkyTina woonde niet ver bij mij vandaan. Mijn eerste BDSM contact zou vandaag gaan plaatsvinden. Ik had wel een beetje de zenuwen, want nu zou ik gaan ervaren waar ik al zo lang over fantaseerde. KinkyTina merkte dat ik gespannen was toen ik bij haar aanbelde, en ze stelde me meteen gerust. We doen niets wat je niet wilt, zei ze, BDSM staat of valt met wederzijds respect. Ze nam me mee naar haar SM-kamer. Ik keek mijn ogen uit. Aan het plafond hingen kettingen met handboeien en ik zag nog meer attributen die ik daarvoor ook al op de website van de seksshop had gezien. KinkyTina stelde voor om eerst samen te gaan douchen. Dan konden we een beetje aan elkaars lijf wennen. Onder de douche begon ze me te strelen en te zoenen zodat ik enorm opgewonden raakte. Maar uiteraard kwam het niet tot echte seks.

Een waanzinnige ervaring

KinkyTina nam me mee naar de SM-kamer en gebood me op bed te gaan liggen. Zij zou de leidende rol spelen. Ze ketende mijn handen met handboeien aan het bed vast, spreidde mijn benen en bond mijn enkels eveneens aan het bed vast. Vervolgens deed ze me een blinddoek voor. Ik was nu volledig aan haar overgeleverd. Ik voelde hoe ze zich over me heen boog. Ze gebood me om mijn tong uit te steken. Even later voelde ik hoe ze haar natte kut tegen mijn tong duwde. Ik begon haar te likken en dat vond ze heerlijk. Ze kwam vrij snel klaar en direct daarna ging ze op me zitten en duwde mijn stijve pik in haar kut. Ik voelde haar nog samentrekken van haar orgasme. Terwijl ze mij bereed deed ze me pijn door hard in mijn tepels te knijpen. Ik had straf verdiend, zei ze, want ik was ongehoorzaam geweest. En dus moest ik haar nu helemaal bevredigen. Vlak voordat ik klaarkwam trok ze zich terug. Het voelde vreselijk, net niet mogen klaarkomen. Ze liet me vervolgens nog minstens een kwartier lijden voordat ik me eindelijk mocht laten gaan. Het was een ervaring om nooit te vergeten. Dit was zeker niet mijn de laatste van mijn BDSM contacten met een kinky date. Ik heb de smaak te pakken.


 

Dianasub
Dianasub (36)
Woont in: Drenthe
Bekijk mijn profiel
ababy
ababy (34)
Woont in: Flevoland
Bekijk mijn profiel
LindaLeerLatex
LindaLeerLatex (34)
Woont in: Noord-Brabant
Bekijk mijn profiel
StouteDan
StouteDan (44)
Woont in: Groningen
Bekijk mijn profiel
ErvarenDomina
ErvarenDomina (26)
Woont in: Vlaams-brabant
Bekijk mijn profiel
Mirellake
Mirellake (47)
Woont in: Friesland
Bekijk mijn profiel
ZktXtraSub
ZktXtraSub (29)
Woont in: Waals-Brabant
Bekijk mijn profiel
Gertrudey
Gertrudey (34)
Woont in: Gelderland
Bekijk mijn profiel
SlA4ve
SlA4ve (31)
Woont in: Zuid-Holland
Bekijk mijn profiel
LoveFeet
LoveFeet (34)
Woont in: Vlaams-Limburg
Bekijk mijn profiel
Rijpvoorjou
Rijpvoorjou (49)
Woont in: Groningen
Bekijk mijn profiel
Fanti
Fanti (36)
Woont in: Gelderland
Bekijk mijn profiel
Wawou
Wawou (55)
Woont in: Friesland
Bekijk mijn profiel
StoeiPoes43
StoeiPoes43 (45)
Woont in: Zuid-Holland
Bekijk mijn profiel
Lucia1
Lucia1 (29)
Woont in: Het Brussels Hoofdst
Bekijk mijn profiel
Anale_Inspectie
Anale_Inspectie (26)
Woont in: Waals-Brabant
Bekijk mijn profiel
Mikkor
Mikkor (29)
Woont in: Noord-Holland
Bekijk mijn profiel
LatexFace
LatexFace (20)
Woont in: Het Brussels Hoofdst
Bekijk mijn profiel
Ingg
Ingg (29)
Woont in: Groningen
Bekijk mijn profiel
Strapp_onQueen
Strapp_onQueen (25)
Woont in: Noord-Holland
Bekijk mijn profiel